Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 11:41

Скибинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Друзі сайту
Головна » 2015 » Листопад » 9 »
19:51
 Пожежно-рятувальна служба в школі

   7 жовтня, з нагоди Дня рятівника, в Скибинську школу завітали представники Жашківської  пожежно-рятувальної частини, зокрема головний інспектор Жашківського районного сектору УДСНС у черкаській області Скиба Анатолій Васильович та провідний інспектор Гацанюк Валерій Олександрович.

 На початку заходу школярам  розповіли про героїчні будні пожежно-рятувальної служби. Далі їх ознайомили з побутом рятувальників, продемонстрували спецтехніку та обладнання, яке використовують в повсякденній роботі працівники підрозділів ДСНС.

 Кожен  мав можливість відчути себе  на місці справжнього героя-рятувальника: приміряти бойовий одяг та ліквідувати умовну пожежу.

 Учні дізналися багато цікавих історичних фактів про зародження та становлення пожежно-рятувальної служби, ознайомилися з особливостями сучасної роботи підрозділів державної служби з надзвичайних ситуацій. А на завершення рятувальники вкотре нагадали всім елементарні правила безпеки, яких необхідно дотримуватись, аби зберегти власне життя та життя близьких.

Працівники пожежно-рятувальної служби звернули увагу присутніх на основні правила безпечної поведінки в побуті при користуванні електричними приладами, застерегли школярів від небезпечних забав із сірниками та запальничками. Крім цього, діти дізналися про заходи безпеки у разі знаходження вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів. В ході заходу серед дітей були розповсюджені листівки та пам’ятки з правилами безпечної поведінки в побуті.

Всі присутні подякували рятувальникам, а діти запевнили, що у майбутньому багато з них спробує себе у цій не легкій справі – рятувати людські життя та здоров’я.

   

Переглядів: 367 | Додав: Skibin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz